Med Ella till veterinären

Hej på er. 
 
Jag kom precis hem från veterinären och har varit där med Ella. 
Igår så skulle hon hoppa upp i soffan men kom inte upp så mamma skulle bara hjälpa henne upp oså fastnar hon i någonting på något konstigt sätt så hon skrek bara till. När vi sedan lyfte ner henne så var hon helt groggig och det såg nästan ut som att hennes högra framben var ur led. Efter en stund började hon bli bättre och kunde gå helt själv så vi valde att vänta tills idag då vi fick en akuttid kl 2. Vi kom hem vid typ 16:20 med världens tröttaste hund. Vi kom fram till att hon ska få medicin över helgen för att se om den lindrar hennes smärta i ryggen ( dom kom fram till att det var den som krånglade) och om den inte fungerar ska vi testa en annan. 
Dock vet jag inte hur länge jag tänker utsätta Ella för att gå på typ smärtstillande, men mår hon bättre av det så är ju det jätte bra! Vi får hoppas på det iallafall ❤️
 
Min lilla lilla fina Ella.. Hon har varit med mej sen jag var 9år gammal och jag är 18 nu. Hon var med mig i bilen i bilolyckan och stannade hos mej medans hennes bror ( Nalle ) rymde iväg ocg var borta i 2 veckor. Men min lilla Ella stannade.. Att vara utan henne känns så himla konstigt och jag vet inte om jag någonsin kommer hitta en sån fin,rolig,knäpp,stolt,mysig hund nånsin igen.. Hennes personlighet lyser igenom hela henne och hon är verkligen ''matte upp i dagen''. Jag vet inte huuur jag skulle klara mig utan henne. Jag vet att hon är gammal och att hennes tur snart är kommen, men låt de bli senare. Jag vill spendera så mycket tid med henne som möjligt och få henne att känna sig älskad och trygg. Jag tänker mycket på tiden då jag låg på sjukhus efter bilolyckan och Ella fick vara hos massa andra människor, som faktiskt inte var så snälla emot henne! Jag önskar att hon kunde varit med mej på sjukhuset och legat brevid mej hela tiden.. Att hon sluppit vara hos nånannan, för jag vet att hon blev skadad efter det, hon litade lixom inte på någon och vile aldrig att nån skulle röra henne och det tog flera år innan hon blev som vanligt igen. Såhär mysig och kärleksfull. 

 
 
Här är en jätte gammal bild när vi först fick hem Ella och Nalle. Dom låg i soffan och chillade tillsamans hela tiden eller så busade dom =) Titta vad små dom vaar haha! 
Detta får mig verkligen att sakna Nalle! ❤️
Vardags, Åsikter/personligt | |
#1 - - Maalin:

Underbara lilla crazy hund.. fan livet är så jävla orättvist..
du får njuta av all tid ni har kvar tillsammans och ta massa fina bilder! Och när den fruktansvärda dagen är kommen är treon samlad igen och dom kommer springa glatt tillsammans med min molly i hundhimlen <3

Upp