Bleka håret. Del 1

 
 
Såhär ser det ut just nu, helt okej för att vara första blekningen utan att gå till frisören. Haha dock så är min syster väldigt sur på mig men det förstår jag haha ;) Detta är ju alltså första blekningen, den andra ska vi köra igång med alldeles strax =) 
 

Naglar i brist på annat..

Har precis fixat mina naglar i brist på annat. Jag väntar tills klockan ska bli typ 8 då jag och min vän Maja ( som jag inte träffat på typ 100år ) gå ut och spela Pokémon Go och även ta med hundarna. Sköönt! 
Majjsan ska även sova hos mig ikväll eftersom vi har så himla mycket att prata om, det kommer bli jätte mysigt! Hoppas att ni alla har en fin lördags kväll och mår bra, puss på er! 
Btw, jag är inte alls lika sjuk längre, nu känner jag mig bara lite små trött emellanåt men inget mer + att febern är borta!! Yaay!
 
 

38,5 grader i feber.

Igår så sov min pojkvän här och redan då så kände jag att jag inte alls var något roligt sällskap, jag kände mig jätte hänig och sjukt trött så jag bad på mina bara ben vid redan klockan 9 att vi skulle gå och lägga oss. Så rolig är jag lixom haha. Idag vaknade jag med lite feber och kände mig lika hängig som igår men ändå så skulle jag pronto ut idag, vilket lädde till att jag har jätte hög feber nu istället. Jag svättas och fryser, näsan rinner och sen är jag täppt osvosv,
ja ni vet ju hur det fungerar. Just nu ligger jag med fönstret typ helt vidöppet för jag svättas så mycket och försöker njuda av den friska luften som blåser in. Om ca 15min så kommer jag nog frysa som en idiot men men, så kan det gå när man inte är på topp. 
 
Jag vill också säga ett stort tack för alla fina kommentarer som har börjat strömma in här på bloggen,
ni är verkligen ur gulliga!! LOVE YOU ALL !
RSS 2.0