Te & WOW


 
 
Nu ska jag unna mej med mitt te och spela WOW hela natten. Har sagt åt mig själv att inget annat får komma mellan mig och min sug kväll .. Eftersom de suger att bo ute på landet på helger,(och annars! ) så är dehär den närmsta festen och kontakten jag kommer .. Tänkte sitta och sms-bomba Felli hela natten också, höhö.. 
Juste, som ni ser på bilderna så älskar jag socker haha.. 
Ja, ni märker ju hur tråkigt jag har, bloggar om socker lixom xD ( Det är socker ! )
 
Men alltså jaaa, mer har jag ju inte att säga,(Oj vad mycke intresant jag har bloggat om) så hejdåpuss ! 

Få saker gjort

Hejhå!
 
Jag gick in på en blogg och såg ett jätte bra tips, som jag tänkte tipsa er om ! Tipset kommer från http://evahle.se/  . Hon skrev såhär -
 
Hur smart är inte det? Haha att jag inte tänk på det, jag som är så smart.. 
Jag satte mig faktisk och gjorde en lista, och allt blev så mycke roligare då. Om du ska träna t.e.x men inte har orken (eller vad det nu är) Så skriv som rubrik Träna ! Sen under skriver du massa roliga och fördelar med det. Det ser så mycke roligare ut då! 
 

Mammas älskling

Hejhopp !
 
Har precis käkat lite frukost och duschat min vovve. Satte ut henne och Nalle efter de, och hon fick värsta valprycket och börja springa omkring och va as gullig ! Haha så jävla sött när hon får sånt !! Men det höll kanske i 5 minuter, sen när jag rulla in för att hämta kameran låg hon helt slut haha.. 
 
 
RSS 2.0