Konsert med bästa vännen

Såhär såg det ut ihåg inna jag drog mig iväg emot min bästis Majjsan. Idag ska vi iväg på konsert och det tar ju ett tag att göra sig iordning och veta vad man ska ha på sig osvosv så jag packade med massor som vi kan välja mellan haha! + att Majjsan har ju massa kläder och smink! Jag kommer även vlogga hela dagen idag så ni får hänga med! Vloggen kommer komma ut imorgon nångång för ikväll hinner jag verkligen inte redigera osv för jag tror att både jag och Majjsan kommer tvär-decka när vi kommer hem haha. 
 
Nån som vågar gissa på vilken konsert vi ska till? ;) 

Fika på Norr

Heejsan!! 
 
Är allt bra med er? Med mig är det bara fint!
Idag bestämde jag och pappa oss för att äta frukost tillsamans på Sultans på Norra sidan av Katrineholm. Det var skit gott!
Både jag och pappa tog varsin köttbullemacka och kaffe. Efter vi hade ätit så drog vi förbi Elgiganten och Rusta en sväng för att kika lite och inhandla lite små saker. Det var jätte mysigt att spendera tid med pappa och det var ju ett stort plus att han bjöd på fika! ;) 
Mums, visst ser det gott ut?? :D 

Lindköping, PNUT

God morgon mina fina läsare!

Idag kommer det bli en riktigt tuff dag för mig men trots det så har jag lovat mig själv att hålla en skön wibe för min egen skull. Jag ska till Lindköpings sjukhus vid 9 tiden så imorse gick jag upp vid 5 tiden haha. Atm sitter jag i taxin påväg till Lindköping med mammsen, tur att jag har henne idag! ❤️ Jag ska få vara inkopplad i massa sladdar och dom kommer mäta en massa vätska, typ... Det är skit jobbigt psykiskt men det tar bara ca 3 timmar sen får jag åka hem, o det står jag ut med!

 
RSS 2.0