INTE LÅNG TID KVAR NU!!!

Godmorgon på er!
 
Igår va jag och mamma tvungna att gå på lite möten pga nya bostaden och då passade vi även på att handa lite till lägenheten och vanliga vardagssaker. Jag har beställt in en ny jätteskön säng, sängbord och helkroppsspegel. Resten av rummet fixar jag lite senare, dedär små sakerna som ine är lika viktigt som en säng lixom. 
Juste, jag köpte en liten söt sak til rummet igår också! En jätte fin ljusslinga med röda rosor som lyser, hihi. Jag tror den kommer bli jättefin när man sätter upp den runt sängen eller runt tavlor. 
 
Jag och mamma är så himla taggade på att flytta!! Vi får ju nyckeln till lägenheten den 2a December och det är ju lixom inte lång tid kvar! Mamma fick också en riktig inflyttnings-kick igår när vi var och köpte saker, så himla kul!!!!
Mamma och pappa har även skickat in ett papper om att jag ska få ta lite av mina försäkringspengar till att köpa de mäbler jag vill ha, eftersom jag ändå snart ska flytta hemmifrån ( det är inte lång tid kvar tills jag också blir vuxen ) så kommer jag inte lägga ner några pengar på skit saker som går sönder efter 1år, utan jag ska ha det bästa av det bästa så att det följer med till min egna lägenhet sen! 
 
 

Segaste onsdagen evveeeer

Gooooood morgon! 
 
Jag har fortfarande inte fått igång internet hemma så som ni märker är jag urusel på att blogga, men det är väl ingen nyhet haha ;) 
Jag vakande som vanligt alldeles försent och fick rulla ihjäl mig till skolan.. Jag började 08:30 och vaknade såklart 08:00... Det blev att skippa frukosten och ta med en energidryck till skolan som enegri. 
Men efter skolan har jag lite planer iaf! Jag ska vänta på att in kära vän Ronja slutar sin sista lektion och sedan ska jag hänga med henne! Jag ska dock dra med henne för att träffa Daniel en stund, typ på en cigg eller nått, sedan ska jag ängna mig åt Ronja och bara Ronja <3 <3 <3 <3
 
 

När brukar ni..?

Hej allesammans! 
 
Gud vet ni en sak? Imorse så var mama tvungen att springa upp till habben för att jag hade fått punka på ena hjulet haha.. Så himla typiskt så jag missade både teori-idrotten och englskan haha, shit lixom vilken bra morgon.. Men IALLAFAAALL.. Jag satt och pratade med Fanny när jag kom till skolan och hon har redan bestämt julklappar till olika people!! Har ni också börjat göra det?? Jag har inte ens tänk på det lixom, det är ca en månad kvar och här sitter jag och tror att solen kommer börja skina.. 
 
Brukar ni vara ute i god tid med julklappar eller är ni som mig och kommer två dagar innan julafton lixom haha?
Jag tycker det är så himla svårt att hitta julkappar men jag älskar att julshoppa haha.
Det är ju så himla mysigt med allt julpynt i butiker och se gatorna med julslingor och julstjärnor osvosv, hihi.
 
Här är gårdagens outfit iaf, hoppas ni får en bra måndag, puusss
 
RSS 2.0