Lördags sleepover

Hejsanhoppsan! 

Igår så började dagen med att jag fick träffa min underbara vän maalin !! Inte träffat henne på evigheter så det va as kul!❤️ 
När maalin åkte hem så drog jag ner på stan för att möta upp Maja. Vi gick och kollade massa kläder, jag köpte 3nya ringar o Maja massa stringtrosor! ;) 
Vi fick också donken av hennes söta morsa!! ❤️❤️ 
När vi kom hem till mig så kom Emil förbi en stund, vi chillade typ och hade allmänt kul :* Vi drog till Ica och mötte upp robja senare mot kvällen, dock gick jag och Ronja iförväg mot söder för att snacka lite :* 

När alla dragit så beställde jag och Maja pizza !! Vi glodde film och moffa! 
As härlig dag, älskar min majis:* 


Torsdags kväll

Tjenare kexen! 

Allt bra med er? Med mig är det helt ok lixom, har dock väääärsta träningsvärken i benen efter idrotten idag. Haha fyfan vad jag kämpade på, kändes så fucking bra haha! Jag har precis tvättat av mig alla fejk grejer i ansiktet och ligger halft naken i sängen med energidryck och film haha.. Typiskt torsdags kvällar lixom ;) 

Idag efter skolan drog jag och pappsen ner till optikern för att fixa mina nya brillor! Haha jag var där 2008 och har inte haft dom sen dess, så jag tyckte det var på tiden att fixa det. Får ju så jäkla ont i huvet efter jag läst en sida i en bok lixom haha! Nu kommer det verkligen synas att jag går i NO klass iaf! Nya brillor och tandställning på g !! Dock kommer jag ju vara snyggast i stan efter de är borta! ;) jag hoppas att alla haft en fin dag och en jätte bra fredag imorgon! 

Bjuder på denna trötta bild haha.


''Sovmorgon''

Godmorgon!
 
Hade egentligen sovmorgon fram till kl 1 idag, men fick inte reda på det förren jag var uppe och klar. Lite tråkigt var det ju, men det gör mig inget nu för jag har hunnit med en hel del nu på förmiddagen. Gick dock med Maja till skolan imorse för hon ville ha röksällskap, så vi drog dit, jag sa hej till min pojkvän sedan drog jag hem och pluggade och åt frukost :) Nu ska jag försöka hitta lite varma kläder och sedan kanske plugga vidare lite..eller spelaThe sims 4... ;)
 
 
RSS 2.0