Operation i Köping.

God morgon! 
Jag har precis klätt på mig och väntar på att min och mammas taxi ska komma så vi kan åka till Köping. Guud, nu börjar nervositeten komma fram haha! Jag har ju opererat mig förut och vet att allting kommer gå bra.. men det är lixom inte det jag är rädd för, det är själva sprutan jag är livrädd för!! Usch 😰 Jaja, vi får se om jag river hela sjukhusavdelning eller inte hahah.

Igår var jag nere på stan som jag pratade om och köpte en ny brunkräm och även en consealer som verkade bra. När jag kom hem så fick jag slänga mig i duschen sen ner i sängen. Mamma hade gjort jätte mysigt vid sängen med tända ljus och lite gott. 


Nu ska vi börja ta på oss ytterkläder och packa det sista, sen bär det av! Önska mig lycka till hörrni, det kan jag behöva haha. Pusss
Vardags | | Kommentera |

Hjälp mig upp, någon..

Good morning lovers! 
Idag är jag verkligen super trött och vill inte alls gå upp. Jag vaknade vid halv nio tiden men ligger fortfarande i sängen haha. JAG ORKAR INTE GÅ UPP HAHA. 

Vid halv 2 idag så ska jag dra mig ner på stan för att möta upp min fina Jacob, han ska nämligen följa med mig på syntets ( till körkortstillståndet ) sen måste jag köpa en ny brunkräm + en målarbok som jag kan ha när jag är opererad.
Det är ju som sagt inte lång tid kvar, imorgon vid 8 tiden kommer jag redan vara i Köping och förbereda mig inför operationen. Piirriigt!!! Men mer om det i ett inlägg senare 😉

Jag trodde verkligen att jag skulle blogga i helgen då jag och Jacob var själva, men tiden bara rann iväg och jag fick inte en tanke på att sätta mig vid datorn. Sorry guy's :( Vi hade det jätte bra iaf och vi tog oss igenom dem 5 dagarna i soffan framför massa filmer haha.
Livet behöver inte vara mer besvärligt när man är med den man älskar. 

Nog om det nu, jag måste verkligen ta mig upp härifrån och börja göra mig iordning.. Suck.. Jag bloggar nog mera sen när jag kommer hem! 
Vardags | | Kommentera |

Ensam hela helgen.

God morgon! 
 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat men som ni vet så har jag knappt, aldrig, något internet haha.
Nu sitter jag i skolan och kan snylta på deras internet men jag har knappt någon tid. 
Idag så får jag påsklov viket betyder att jag är ledig i en hel vecka, såå skönt!
Dock så ska mamma åka iväg till Norge idag så jag och min kille är ensamma hemma från idag tills måndag,
aass niicee. Vi båda har kommit överrens om att bara ta det lung och äta en jävla massa godis haha! 
 
Jag ska iväg och säga hejdå till mamma vid halv 3 tiden nere på station, sedan ska jag hem till min kära mormor
för att äta lite påskmat och sedan utnytja min kära far och hans muskler,
jag måste ju nämnligen handla tills i helgen så jag och Jacob inte svälter haha. 
 
Jag kommer säkert att få låna Jacob's internet så jag kan blogga en gång i helgen iaf.
Hoppas att ni får en jätte fi påskhelg och att ni inte dricker för mycket! PUUSSS 
 
Outfit, Vardags | | En kommentar |
Upp