Mors-dag tårta

Igår var det ju mors-dag men jag unde tyvärr inte lägga upp några bilder eftersom alla finns på kameran så jag fick vänta tills jag kom till skolan idag haha.. Nu ska jag iaf berätta lite om igår: 
 
Min underbara mamma ville som vanligt inte ha nån mors-dag present så jag gick runt och hade ångest hela dagen över att jag inte har köpt nånting till henne.. Istället så hjälpte jag till med en del saker där hemma så det underlättade för mamma.. Mot två tiden så kom mormor förbi för att äta och fika hos oss. Mamma hade köpt en jätte cool randig kjol åt mormor, haha den va as häftig! Vi åt jätte god tårta och sedan lax med potatis. Även pappa kom förbi en stund på lite tårta och kaffe för att säga grattis till mamma haha, så söt! 
 
Grattis världens bästa mamma! 
 
Hur firade ni mors-dag? Gick ni upp och gjorde kaffe och fruskor på sängen eller glömde ni bort att det var mors-dag kanske? =D 

Nya tränings skor + tröjor

Hello and welcome ! 

Mår ni bra? Jag är jätte jätte seg idag och orkar knappt gå upp på toa! Usch jag har en sådan ångest över hur mycket jag ligger inne hela tiden, speciellt efter dom här 6 veckorna med gipset då jag var tvungen att ligga i sängen.. Usch jag vill börja träna igen, nuuu!!! 

På tal om träning och själva poängen med inlägget var att jag skulle visa er vad jag fick av mamma här om dagen! 
Jag tycker att skorna är såå hiimla fina och tröjorna är ju jätte bra att ha nu när jag ska till ett träningsläger i 3veckor! =


Thank you mama ❤️
( bilden blev jätte konstig, ursäkta!! ) 

Tur att han finns

Hello finisar! 
 
Gud hörrni, denna dag har verkligen inte alls börjat bra =( Först vaknar jag upp med såna himla problem med min muskel och jag var helt snuvig och mådde illa.. Plus att jag kände att jag börjar få urinvägsinflamation igen så jag bad mamma ringa till min läkare och han ville att jag skulle komma upp idag, pronto!
Eftersom jag måste ta ett CRP-test då så blev jag så himla nervös så jag satt och grät i säkert en timme innan jag åkte dit..
Mamma fick inte förlja med för hon har fått vattenkoppor.. typiskt.. 
Jag fick ta det dumma sticket i fingret och lämna ett urinprov sen var det bara att åka hem och krypa ner.. trodde jag ja...
Klockan 3 hade jag tydligen tid hos tandläkaren för att spänna tandställningen och sätta i två små saker i tänderna längst bak, så dom också blir fina. 
 
Som tur är har jag en sån himla fin pojkvän som kom hem till mig när han slutade och följde med mig till tandläkaren och höll mej i handen.<3
Nu har vi gått hem till honom och myser lite medans han spelat GTA 5 och jag bloggar haha. 
 
 
Denna kille betyder verkligen allt för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom i mitt liv,
han är det bästa som har hänt mig och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är med honom!! <3
RSS 2.0