Mitt nya hår

Hello! 
 
I tisdags så var jag hos min syster för att fixa håret lite. Hon ska nämnligen vara med att tävla för en frisörtidning där man kan vinna att få med sina bilder på håret i den tidningen. Jag och en till tjej ska vara Zabinas modeller och jag tror det kommer bli skiiiiiiit najs! Jag fick bleka hela håret i tisdags och på lördag ska jag färga håret, sen helgen efter det blir det mer färgning och fixa till det sista, sen på söndagen blir det fotografering! 
Såhär ser det ut just nu och jag vet att det ser lite gult ut i topparna men det är pga av ljuset, för det är verkligen inte gult, det är så blont som det kan bli haha. 
Outfit, Vardags | | Kommentera |

Hyllan Kasper + två tavlor

Köpte hem denna jätte söta hylla i lördags från Rusta. Den kostade bara 99.90kr så det var ju värsta kapet nu innan löning haha! Den passar perfekt brevid mitt sminkbord och spegeln, plus att det blev väldigt luftigt på min sminkhylla när jag flyttade över lite saker därifrån till hyllan. Tycker ni det blev fint? 😊❤️
 
 
Medans vi ändå höll på att spika och borra upp min hylla så passade Jacob på att hjällpa mig sätta upp två tavlor över min spegel som länge har legat på mitt skrivbord. ÄNTLIGEN kom dom upp på väggen! Tack babe! 
Snygga va? 😉
 
Fix & Trix, Shopping, Vardags | | 6 kommentarer |

Ingen gaddning för mig idag

Hej på er mina fina . ❤️
 
Idag är det verkligen en grå och blåsig fredag här i Katrineholm, ibland, sesådär en gång i timmen så kikar solen fram och säger hej men lika snabbt som den kommer fram försvinner den igen, haha typiskt. 
Idag skulle jag göra klart min tatuering men han som skulle tatueramig var tvungen att lösa nått privat problem så vi fick skjuta upp det, vet inte till när, än,
men det fixar sig snart. Istället följer jag med ut till Jacobs pappa tills imorgon då min bästa vän Ronja ska ha födelsedagsfest.
Jag och Jacob åker alltså ut till honom idag efter vi slutat skolan, myser och äter ott ikväll, sen imorgon vid 6-7 tiden åker vi in till stan igen och släpps av vid Ronja. Sedan får vi se vart jag hamnar och sover hahah, jag vet att Jabocs pappa ska hämta honom och köra hem han så vi får se om jag kanske tar lite snålskjuts hem eller följer med honom hem igen. Vi får seeee! 
 
 
Vardags | | En kommentar |
Upp