Spelar ni fortfarande GO ?

Hej på er mina fina! Hoppas att allting är bra med er i detta underbara väder! Idag på förmiddagen så åskade det faktiskt här i Lidköping, jag såg till och med en och annan lixt slå ner. Men efter regn kommer solsken som man brukar säga, och så blev det. Jag och mamma har gått runt ungefär halva eftermiddagen och kört Pokémon GO. i det fina vädret haha! Är det någon som fortfarande spelar det?? Jag spelade jätte mycket för typ 2 år sedan men sen slutade jag eftersom det blev dåligt väder när hösten kom, och då var jag för bekväm för att gå ut haha! Nu när vi är på campingen så hade mammas kompis kvar appen och har kommit skit långt, eftersom han har spelat i typ över 1 år haha, och då blev jag självklart sugen på att ladda ner det igen!! Det enda problemet var att jag inte alls kom ihåg mitt inlogg haha, så jag fick tyvärr göra en ny karaktär och börja om från noll, men men!! Jag tvingade såklart mamsen att ladda ner det hon också så vi alla kan spela tillsammans och så blev det haha! Hon går knappt bort till toaletterna utan sin telefon med Pokémon Go i högsta hugg hahaha 😉 Älskar dej mammmaaa!! 
 
Om ni spelar Pokémon GO så får du gärna lägga till mig! =) 
 
 
Spel & Kul, Vardags | | 4 kommentarer |

En outfit för kvällen

 
Outfit, Vardags | | Kommentera |

Semester sjukan

Hej på er!
 
Idag vaknade jag med feber och hade såå ont i magen! Jag tog mig upp för att äta frukost med mamma och hennes vän, men sen gick jag och la mig igen och här har jag legat hela dagen typ, haha... Det är så himla typiskt mig att få feber när jag väl är på semester eller utomlands, jag tror det har att göra med att jag typ slappnar av, jag kopplar lixom bort allting som man måste tänka på i vardagslivet och då brukar jag bli sjuk, no idé why?? Jag hoppas på att må bättre imorgon så jag kan få njuta av solen! Det är så himla skönt väder här i Lindköping och jag vill ju inte missa en chans att ligga och chilla i solen lixom,?? haha! 
Ikväll blir jag nog ensam i husvagnen för mamma och hennes vän ska ut till klubben, så jag har typ inga planer förutom att glo runt på youtube och äta godis.  Jag har varit såå lat idag när jag mått dåligt så allting ligger huller ombuller i min lilla säng här, och jag pallar lixom inte packa ihop allting fint nu, för vi åker inte hem förren på måndag, så jag kommer vara en lazy bitch tills dess haha.. 
 
Beviset på hur jäkla lat jag är, haha. 
Vardags | | Kommentera |
Upp