Vitsippor överallt <33


God kväll finisar!! 

Jag vaknade av att mamma kommer och säger att Majjsan ska komma för att väcka mig.. Så jag fick jätte bråttom upp för att kissa och borsta tänderna .. 
Vi var ungefär hela dagen tills ca kl 4 då vi gick skilda vägar. Haha min lilla bubbis somnade idag när vi tittade på film. 2 gånger!! haha snacka om att hon var slut den lilla stackaren :( <33 
Medans hon låg och snarkade så passade jsg på att duscha och göra mig  iordning för att träffa babe sen :) 

När vi sa hejdå så rullade jag mot Apoteket i nävertorp för att möta upp min pojkvän och ta ut min medicin. Jag äter ju fortfarande tramadol efter operationen..
När det var klart så gick vi en promenad till Ica supetmarket för att köpa hundmat och mat till mig och Jacob. Han visade mig en väg till Ica som jag aldrig har gått förut!! Det var så himla fint där, det har börjat växa vitsippor överallt!!
Hela skogen var helt vit och jätte fin av alla blommor som blommat. Det har så himla underbart!! 
Haha ursäkta om ni inte ser vitsipporna!! Jag tog medium iPhone 4 som jag faktiskt har haft i 3år, 8 månader & 4 dagar!! Inte dem bästa kvalitén då :(( Hoppas att ni ser någonting iallafall !! 

Godnatt och kram på er alla! Puuuss ❤️

Mobil bloggning, Vardags | | Kommentera |

Nävertorp kyrkans loppis.

Hello people! 
Nu har jag äntligen kommit hem och landat, jag och mamma ska alldeles strax gå ut för att köpa lite skräpmat efter denna långa dag! Det är vi värda.. 😉 

Det var super kul på loppisen!! Jag och mamma var nere på loppisen redan vid halv 9 - 9 för att packa upp allting och ställa iordning det snyggt och prydligt! :D
Loppisen öppnade vid 10 och höll på till kl 2, det var inte så värst många timmar faktiskt, jag skulle ha kunnat suttit där hela dagen haha!
Efter dom där 4 timmarna iaf så hann jag tjäna ihop 400kr. Fattar ni vad grym jag är, en hundring per timme lixom! 😉 Det var verkligen jätte kul!! Det var många söta äldre där som var jätte söta och trevliga!! 
Dom har en till loppis i oktober som jag och mamma funderar på att också ställa upp på! Jag skulle tycka det var super kul!! 


Mobil bloggning, Vardags | | En kommentar |

Tandställningen är äntligen på

God kväll people! 

Idag har det varit en väldigt busy dag för både mig och mamma. Vi gick upp redan vid 6-7 för att jag skulle vara på Habben kl 8 för att jag skulle få en ny sittdyna som passar den nya rullen. 
Efter det så fick vi springa över till mormor Ewa för att ta fram lite klädhängare och en stång som man hänger upp kläder på ( kommer inte ihåg vad de heter just nu haha! ) tills på lördag då jag och mamma ska stå på loppis och sälja massa kläder och smycken. Längtar jätte mycket!! 
När vi var klara hos mormor fick vi springa till tandläkaren för att jag skulle sätta i tandställningen. Guud vad jag har längtat efter det!! Som ni ser på bilden där nere så valde jag såklaart rosa gummiband 😏... 
Som jag sagt i tidigare inlägg så har jag ju fått sova med nattskena för att ens kunna få tandställningen och nu äntligen är det klart! Dock så ska jag fortsätta använda nattskenan fast jag har tandställningen i nu, men det är för att käken och tänderna ska dras bak och inte bara en utavdom. YAAAY !!! 
Har ni tandställning eller har ni haft det? Både min syster och pojkvän har haft det så dom har ju förvarnat mig om smärtan haha. Hade ni ont när ni satte i den? Jag hade jätte ont när jag kom hem, men som tur är har jag smärtstillande. 
Efter tandläkaren gick vi till banken för att ta kontoutdrag, sedan gick vi till min systers frisörsalong för att boka klipp tid till mammsen. Sedan iväg till Synsam för att boka en synundersökning till mitt körkort!! Det är också på gång nu! :D 
Till sist så gick vi in på biblioteket för att skicka iväg några mail åt mamma som hon behövde hjälp med att skriva. Hon tycker att jag skriver så snabbt på datorn så hon låter alltid mig göra allt skrivande.. 😉 
Vardags | | 3 kommentarer |
Upp