Semester i Norge

Hejsan hoppsan !

Just nu så sitter jag och min pojkvän på tåget påväg mot Norge för att åka till min kära mor. Vi ska vara borta i 1 eller 2 veckor sen ska vi tillbaka hem. 

Planen är ju då att vi ska sola som as, köra hur mycket cross som helst, äta oss så feta och älska så mycket som vi aldrig gjort förr! 
Både jag och Jacob är jätte taggade och vill bara vara där nu!! Vi har ju tur att det bara är 3timmar dit och inte 10timmar ;) 


OBS: Jag kommer inte kunna blogga nånting från Norge eftersom vi inte har fungerande internet där just nu. Om jag inte har snott grannens internet så hörs vi om en vecka !! Mah'Mojje <3

Tänkte lägga ut lite bilder sen i veckan när jag och Maja var ute i solen och busade! Det var så himla härligt väder så vi passade även på att ta lite bilder!! 

måste bara säga att denna brud, alltså Maja!!!! Hon är fan mitt allt. Hon är så jävla go och söt och en sån underbar person så det finns inte!
Hon har världens sämsta humor ( precis som jag har ) så vi passar ju så jävla knasigt bra tillsammans !! 
Älskar allt med henne, det är hon som får mig att må så himla jävla fkngs bra och ger mej styrka till 1000% 
Fyfan vad jag älskar henne, ååh<3333


Me-time kväll

Hej mitt i natten. 

Jag har spenderat dagen med babe och våran vän Lacke. Vi har inte gjort mycket alls, bara hängt och snackat skit haha. 

När klockan blev runt 8tiden så drog dom båda hemåt och jag hade lite me-time!! 
Tog en skön varm dusch och passade på att fixa ansiktsmask, gjorde även naglarna lite snyggare och smörjde in mej med världens godaste bodylotion!! 

Har haft det riktigt mysigt faktiskt, ibland tycker jag att det verkligen behövs lite me-time. Mest för din skull men också för andras eftersom man blir lite piggare och gladare när man tar hand om sej själv ;)  
Det bästa med detta var ju att jag gjorde värsta chockladröran till och moffade i mej den under tiden.. Lite fett måste man ju ha lixom ;) 
RSS 2.0