Glömde totalt bort..

Haha alltså detta är så typiskt mig och som jag sagt förr ska jag bli bättre på att uppdatera er! Jag hittade ju faktiskt en jätte söt och skön avslutningsklänning som jag kunde ha på avslutningen i skolan samt på kvällen. Det är ju över en vecka sedan jag slutade men jag har använt den ganska mycket efter det, jag kan inte låta bli den är så himla skön! 😊 Förlåt igen för att jag totalt glömde bort att visa er detta. Puss ❤Såhär såg jag ut på avslutningen :) Klänningen hittade jag på Jonna & CO. Dagen innan flätade jag även mitt hår i 6 flätor så det var så himla fluffigt och sött dagen därpå!

Tycker jag iallafall 😊 ❤

En liten midsommar

Min midsommar bestod av att laga massa mat tillsammans med mamma till både henne och mig samt mormor och pappa. Vet inte hur länge jag och mamma stog i köket men det var inprincip hela dagen haha, men det var faktiskt super kul!

När mormor och pappa anlände så bjöd vi på lite frukt samt alkoholfri drink medans jag och mamma fixade det sista inför middagen. När det var dags så åt vi massor och dog i mat-koma! Haha nejdå så farligt var det inte 😉 Men nästan! Vid 7 tiden var jag och mamma ensam igen och medans hon var duktig och diskade allting förhand så fastnade jag i sängen framför mobilen haha.. Sorry mammsen! 😅 

Hur firade ni midsommar? Jag och mamma brukar egentligen alltid åka ner till nån sjö där det är midsommarstång, sång och lite försäljningsstånd. I år njöt vi iaf bara av att vara hemma ❤

Dom fina blommorna på bilden högst upp fick jag av mormor och pappa. Båda två hade köpt jätte fina buketter men med olika färger så jag tänkte att jag sötter ihop dom till en fin stor bukett istället och gud vad fint det blev!

Jag är jätte nöjd och glad för som fina blommorna 🌸💕

Gårdagens kväll

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er såhär kvällen innan midsommar 😃 Hur ska ni fira midsommar, ska ni åka ut på landet, va med familjen, festa med vännerna mm? Jag själv ska vara hemma med mammsen + att vi har bjudit över mormor och pappa på lite midsommar-mat ungefär runt 3 tiden. 


Igår sov jag hos killen för han var ensam hemma. Jag mötte upp honom vid hans jobb när han slutade och tillsammans gick vi till ICA för att handla lite gosaker till Tacoooos! Vi gick hem och fixade med käk sen myste vi framför TVn hela kvällen. Dock var jag tvungen att gå upp kl 06:00 idag för jag hade tid hos tandläkaren kl 07:50 hahaha så det blev ingen sovmorgon inte. 
Snäll som jag var så köpte jag med lite Donken frukost hem till Jacob💕

Två bilder ifrån taco-myset 😊RSS 2.0