Höstlov i Norge

God kväll! 

Idag har jag varit riktigt slut i kroppen! Jag vaknade med feber och den har olyckligtvis bara stigit under dagen :( 
Imorse gick jag till sjukhuset för att ta nya prover för att se vilken bakterie det är som springer runt i min kropp och förstör. Efter det skulle jag egentligen bara ha gått hem och lagt mej men nejdå, jag for vidare till skolan så smart som jag är haha. Självklart var det en dum idé och jag fick gå hem efter lunchen för att bädda ner mig. Jag var så slut så jag somnade direkt och sov i ca 2 timmar haha. Så jäävla trött!! 😴

Älsklingen kom förbi förut och gav mej massa kärlek och hejdå pussar.. 
Yes ni läste helt rätt, en massa hejdå pussar. Jag och mamma åker nämligen till Norge imorgon och stannar där över höstlovet, dock kommer vi tillbaka på fredagen nästa helg så jag blir inte borta heeela lovet, haha ;) 
Ska bli oerhört skönt att komma ut på landet och andas in ny och fräsch luft. 

Vi har absolut ingenting planerat ( än ) så jag kommer nog gosa ner mig hela veckan .
Jag har absolut ingen aning om hur det är med internet där ( det brukar inte funka .. ) så risken finns att ni inte kommer se nån uppdatering från mig på en hel vecka.. 
hur ska ni klara er? ;)


här får ni en bild på mig och Jacob från i söndags när vi åkte ut till Vårnäs. 


Vårnäs behandlingshem

Igår fick jag skjuts ut till vingåker för att hälsa på pappa ute på vårnäs behandlingshem. Det var riktigt fint där ute, massa fina skogsvägar att gå, massa små-sjöar, stora hagar och stall med hästar och en jävla massa äppelträd haha. Jag och pappa passade på att gå en promenad i höstsolen och pratade lite, sedan fick jag gå på ett informationsmöte som var vädligt nyttigt ( det är det för alla människor, inte bara dom med sjukdommen alkoholism och narkomani eller andra kemiska beroenden ). Jag fick veta allt om sjukdommen och varför personerna är som de är när de väljer drogerna före en själv.
Efter informationsmötet så fick vi fika och en pratstund innan det var dags att åka hem. Åååh vad jag saknar min pappa, det var så skönt att se honom där, som den pappan han verkligen är och den snälla människan han alltid varit. Jag är så stolt och glad !!! 
 
Här är en bild på mig och pappa för 2år sedan på morgonen då jag gick ut 8an
 
 

Titta på nytt hus

Sitter i skolan just nu och väntar på att företagsekonomin alldeles strax ska börja, efter det har vi servicekunkap och sedan slutar jag, vilket är riktigt skönt! 
Jag och mamma ska slänga i oss lite mat sen när jag kommer hem, sen så ska vi faktiskt gå och kolla på ett hus!! :D Mamma har fått några svar nu så det lär bli att kolla lite lägenheter här framöver. Helst av allt vill vi ju ha det huset vi ska kolla på efter skolan. Det verkar skit mysigt, själva huset är rosa och dom har öppen spis osv inne i huset vilket lär bli aaaaaas myyyyyss! Så himla taggad! Vill ha ett hus med mamma nuuuuuuuu
 
 
RSS 2.0