Långhelg med bästisen

Hej mina vänner!!

I torsdags så åkte jag hem för gått från Solna och Spinalis, jag skulle ju egentligen vara kvar i en vecka till men tyvärr så blev det inte så.
När jag kom hem i torsdags så välkomnade Maalin mig vi dörren med en bamsekram oså gick vi upp till mig för att lasta in allt och göra oss hemmastadda. Nu har hon sovit hos mig i 4 nätter och 5 dagar så idag ska hon åka hem igen och jag ska vidare till min storasyster! =)

Innan jag ska vidare så ska jag hoppa in i en lång, varm och skön dusch och sedan då skjuts av farsan till Ica så jag kan handla lite käk tills ikväll och imorgon. Hoppas att ni får en jätte bra vecka och njuter av solen ☀️

Fina Milo ❤️❤️

( Nu är det första gången jag bloggar med mobilen med den nya uppdateringen och jag förstår verkligen inte hur man ändrar text-stilen, typ fet, sned, understryket osv ?? Om ni vet så får ni gärna kommentera här under ❤️ )

Boat tour !

Igår var jag iväg med ett gäng här ifrån Spinalis för att dra ut med deras båt och fika lite och umgås, det var så himla vackert väder och solen stkte verkligen!!
Det var perfekt för en liten båt tur, en av personalen som var med badade till och med haha! Eller ja nu när jag tänker efter så badade fakriskt båda två!!
Haha jag vågade knappt känna på vattnet som den lilla badkrukan jag är! ;) Men det var riktigt härliga alltså,
ni som har en båt borde verkligen passa på att vara ute nu när det är såhär fint väder!! :D 
 
Vi fick även med oss lite fika så vi stannade till utanför Victoria och Daniel's hus och tittade lite! 
( ni vet kronprinsessan Victoria och hennes mann Daniel !! ) 
 
RSS 2.0