I skolan

Hej kompisar!

Just nu sitter jag i skolan och har Engelska. Så sjukt tråkigt så jag passar på att blogga lite :)

Hur mår ni? Jag mår bra fast jag ör jätte förkyld ! Oftast när jag bara har lite ont i magen eller så, så stannar jag hemma.. Men nu är jag mega förkyld och jag är ändå i skolan ! ( HA! Suck on that ! ) Mohaha.. Nej men helt ärligt är det väl rätt okej, lite små ångest o stress, men det har vart värre.

Jag har nånting att se fram emot iaf!! I helgen kommer min älskade mamma ner till Sverige med mina grejer eftersom jag och pappa flyttar in i nya lägenheten på fredag. YAAY ! Fast det är lite hårt så har jag nånting att se fram emot, och det är skit bra !

Jag tänkte låna pappas dator sen aå jag kan göra ett riktigt inlägg. Lite åsikter, bilder osv jag inte kan fixa från telen :)

Jag hoppas ni alla har det bra och klarar av dagen ! Puss på er .På bussen

hek och sorry att jag aldrig bloggar typ... just nu sitter jag på bussen påväg till Katrineholm efter att ha vart med Philip och Jacob i Flen igår :) Det va kul som vanligt. Det händer ganska mycke nu som gör att jag inte kan blogga som ni vet, men.nu är det bara en vecka sen kommer mina underbara datorer hem till mig igen :3 Yaaay ! ;d

När vi har kommit till stan ska vi hem så äckliga jag kan duacha, sen ska vi över till mormor för att hämta nycklar, seen blir det att förmodligen dra tillbaks till Flen, vi får se hur det blir :)

Hoppaa ni alla har en bra helg ! :)

Första skoldagen och det rullar på

Hallon bloggen! 
 
Just nu sitter jag hemma hos Karro efter första skoldagen. Den givärldsligt bra, kort dag dock, men vi Hammarö göra ett matte test Sem slutade vi efter lunch :) 
 
Nu känns det verkligen att det är på gång här i Katrineholm. Skolan har börjat, vi flyttar om nån vecka osv. Det känns så skönt att vägarna tillbaka! 
Nånting mer som har hänt..? Joooo, Jag har färgat håret !! :D Jsg blev jätte nöjd ! Tyvärr har jagvju ingen bild på det på Karros Ipad, men jag ska kolla om min telefon vill ladda upp bilder sen så att ni får se! 
 
Tack för ni står ut med mig och min dåliga bloggning när det är så mycke just nu och eftersom jag inte  har nån dator osv. Massa kärlek till er sötnosar !! 
 
 
RSS 2.0