3 nya inköp

Min mamma kom hem med dom här super snygga tightsen förut och jag doooog!
Dom är så himla snygga och hur sköna som helst, dom här kommer jag använda hela tiden, till allting! 
 
Senare vid 12 tiden så drog jag ner på stan och hittade denhär super snygga choker-halsbandet!
Vet inte om ni ser det men den är gjort av siden, så den är sjukt len! hahah inte för att det spelar någon roll
men jag tyckte det var lite udda och gulligt. 
 
Till sist så köpte jag en ny brunkräm/foundation ( vad ni nu vill kalla det ) som täcker skit bra!
Den var verkligen ett kap eftersom jag helst vill dölja mina fräknar! 
 

Första dagarna i skolan

Hej på er!
 
Idag är det äntligen fredag och nu är denna vecka avklarad! Jag började skolan i onsdags så nu kan jag checka av det på min To Do List, yay! Jag ska ta det riktigt lungt i helgen så jag är ännu mer taggad till skolan nästa vecka. 
 
Jag har en del massa nya ämnen som jag verkligen tror kommer bli skit kul! Blnd annat så at jag Inköp, Entrepernörskap, samhällsknskap, historia, praktisk marknadsföring mm. Skit kul ju! 
min fina vän Julia + lilla Alicia i bakgrunden <3
 
 
 

Åh typiskt..

Hej på er! Allt bra med er?

Med mej är det helt okej, egentligen är det skit men just nu är jag hos min pojkvän och då blir saker o ring automatiskt lite bättre. Jag och Jacob åkte ut hit igår eftermiddag ( till hans pappas hus alltså ) och vi stannar tills imorgon, för i övermorgon så börjar vi skolan igen. Jag har varit så himla taggad och glad för att få börja igen, men efter denna helg så känns det som att allting är förstört och jag har ingen livs glädje längre. Fyfan säger jag bara, vad fort det kan gå från att vara så himla glad och taggad till att en person trycker ner dej till botten, och BOM, livsglädjen är borta. Jag har mått bra inprincip hela sommarlovet och mina ANTI-DEPPRESIVA har hjälpt enormt, men nu är jag så jävla tom och ledsen. Fan det var inte såhär jag ville att det skulle bli ju.. Jag har ingen aning om vad jag ska göra, men idag tänker jag bara vara och umgås med killen som får mej lyckligast i världen. Kram på er och förlåt att jag bloggar så sällan, men det blir bra sen när jag mår bra. Älskar er alla, ni är så fina! ❤️

RSS 2.0