Äventyr i Stockholm

Lördagen började med en biltur till Stockholm till Veronica där Zabbe slingade hennes hår och jag fick öva lite på mina smink kunskaper hehehe! 

Sen drog vi vidare till Mall of Scandinavia där vi shoppade lite, sen blev det att möta upp resten av gänget och spela lite bowling! Jag var sååå nära att få en strike men nej :( Sååå nära hahaha! 

Efter det skulle det bli bio med mat men jag och syrran gick och käkade själva med lillan istället då jag typ är rädd för att gå på bio, och lillan är för liten för att följa med, så vi gick till ett annat ställe sålänge! 

Sen drog vi vidare till hotellet vi skulle övernatta på, nattade lillan tills resten av gruppen kom och då gick vi upp till deras Skybar! Wow säger jag bara, vilken utsikt och vilken miljö! Där satt vi en bra stund tills nästan alla fick och la sig, det var jag och en jätte söt tjej som sagt kvar och pratade tills det stängde haha, så himla mysigt! 

Idag när vi vaknade så gick vi ner till hotellets frukostbuffé och guuud vad mycket mat dom hade haha! Hade jag inte haft svårt för att äta på morgonen hade jag nog slängt i mig allting haha!   Vi satt alla tillsammans och käkade tills vi blev klara, packade ihop väskorna och åkte hem! 

Nu är jag hemma och ligger o chillar på soffan med ett varmt hjärta efter helgen, det var verkligen behövligt att komma iväg en stund till en annan stad, med världens bästa personer och att få träffa nya underbara personer!

Tack tack tack för denna helg! ❤️  

( bilderna är tagna med min dåliga telefon så ursäkta upplösningen haha! ) 

(null)


(null)

(null)


(null)

(null)