Två veckor avklarat
God morgon bloggen! 

I tisdags så åkte jag och mamma iväg till Köping igen för att ta bort mitt gips på fötterna. Det gick jätte bra och jag fick se mina "nya tår", dom är jätte raka och fina hihi. Dock så fick jag ett par riktigt klumpiga och förstora stövlar man ska ha i några veckor när man tar bort gipset. Det kulle kunna få plats två av mina ben till i dom där stövlarna när jag hade på mig dom hahah. 

Vem som helst kunde se att dom var alldeles för stora, men det var de ända dom kunde erbjuda då.. Tur som jag har så har jag en mamma som aldrig ger upp och fixade en tid till Eskilstuna redan på onsdagen för att lämna dom där klumpiga stövlarna och få ett lättare gips. Guuud vad duktig han som gipsade var, nu har jag ett gips som en ballerina/sandal sko som jag kan stödja på och guud vad skönt det är. Jag skulle aldrig ha klarat av att ha dom där stövlarna i 4 veckor till. Jag fick ett psykbryt redan när vi kom hem så.. Är jätte glad att jag fick ett litet gips istället.
 


Amanda

Hej! Du är verkligen en inspiration. Jag kommer att få en rullstol nösta vecka och det hjälper mycket att läsa om andras situationer.
Jag önskar dig all lycka! KRAM

Ps kika gärna in på min blogg :)
https://amandasminnen.wordpress.com

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress